A fehérfolyásnak vannak ciklusai? Vagy mikor kell betétet hordani?
Bár én már kinőttem a kamaszkorból, de általánosságban igaz, hogy mindenkinél más. Van, akinél nagyon erős a természetes folyás is - én pl. ilyen vagyok, én minden nap hordok vékony tisztasági betétet. Egyszerűen azért, mert jobban érzem magam, sokkal higiénikusabb.
Másoknak szinte egyáltalán nincs folyásuk, hacsak nem betegek. Megint másoknál a ciklus bizonyos szakaszaiban (jellemzően peteérésnél, félidőben két vérzés közt) erősödik meg. Olyankor egyébként kicsit más lesz az állaga is.
Szóval lényeg a lényeg, tapasztald ki, ahogy te jól érzed magad! :)
És persze fontos, hogy ehhez nem egészségügyi betét kell, amit a vérzésnél használsz majd, hanem tisztasági, sokkal vékonyabb annál, szellősebb, szinte nem is érezhető. Fontos a különbség, mert előbbinél könnyen szedhetsz össze gombás fertőzéseket, ha beizzad, bepállik ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!