Fogamzásgátló es Strepsils?
Figyelt kérdés
Miközben a strepsilst szopogattam jutott eszembe, hogy fogamzásgátlót kéne bevennem. A tabletta elszopogatása után be is vettem. Lehet valami gondom belőle ? ( Menstruációs problémák miatt szedem , nem vagyok párkapcsolatban)
18/L
2018. dec. 9. 21:30
1/7 anonim válasza:
:DDDDD
Na jólvan, most inkább megyek tusolni.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi a probléma?
2018. dec. 9. 21:35
3/7 anonim válasza:
Nem fog fájni a torkod, ha az gond.
Amúgy ugyanannyi elolvasni a betegtájékoztatót mint kiírni a kérdést és várnia választ.
4/7 anonim válasza:
A Strepsils nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. Viszont azt remélem tudod, hogy menstruációs problémákra semmit nem ér a fogamzásgátló... Hiszen mióta szeded, menstruációd sincs.
5/7 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Akkor mégis mit szedjen az ember menstruációs panaszok miatt ?
6/7 anonim válasza:
Endokrinológushoz kell menni. Ő megnézi a hormonértékeket. Ha valamelyik túl magas vagy alacsony, akkor azt egy arra való gyógyszerrel leviszi. Ha valaki összevissza vérzik, és elkezd rá fogamzásgátlót szedni, azzal azt éri el, hogy onnantól nem lesz menstruációja. 4 hetente csak azért fog vérzés jelentkezni, mert szünetet tart a levél után, és lecsökken a hormonszint. De ez nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. És a gyógyszer abbahagyása után nagy valószínűséggel minden ugyanolyan szr lesz. Hiszen látszólag megoldja a problémát, de aki tudja, hogyan hat a fogamzásgátló, az tudja, hogy ez csak felületi kezelés, ami semmit nem old meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam milyen jellegű menstruációs probléma...cisztám van
2018. dec. 10. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!