Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kellemetlen szagok, folyás?

Kellemetlen szagok, folyás?

Figyelt kérdés
Nyálkás néha túrós sárgás folyásom van kb majdnem egy honapja. Nagyon piros sebes es meg van “repedve “ nehany helyen. Ha pisilek az nem faj max csipi a sebeket. De a legrosszabb az egeszben higy nagyon intenziv szuros szaga van amit azok is ereznek akik az iskolaban korulottem vannak. Amikor megvan a bajom olyankor jobb es olyankor a sebek is helyre jonnek de a ket menstruacio kozott nagyon faj es kellemetlen. Szokot viszketni is... 13 eves vagyok nem voltam meg fiuval es meg magamhoz se nyultam. Korubelul a menstruaciom 3-4 honapjabvan meg. Anyanak meg nem mondtam el es nogyogyaszhoz se mentem es nem is tervezek!!!! Hetkoznap tisztasagi betetet hasznalok es a suliban ha nem cserelem az is atazik.Segitsetek legyszives nagyon fontos es nem tudom hogy mit csinaljak!!!!

2018. dec. 7. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Muszáj leszel nőgyógyászhoz menni, másképp nem múlik el.
2018. dec. 7. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"nogyogyaszhoz se mentem es nem is tervezek" No komment... inkább hagyod hogy bűzölögjön meg sebesedjen minthogy elmennél megvizsgáltatni magad. Amúgy gombás fertőzésed van amit jobban jársz ha kivizsgáltatsz ugyanis magától nem fog elmúlni, sőt, csak rosszabodni fog, illetve egy kezeletlen gomba a későbbiekben meddőséggel jár magyarul nem fogsz teherbe esni akármit csinálsz. Nem ijeszgetésből írom, ezek tények. Szólj anyukádnak és kezeltesd mielőtt legyengíti a szervezeted és még más is lesz belőle.
2018. dec. 7. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fertőzésed van. Ezt mindenképpen mondd meg anyukádnak és vigyen el orvoshoz. Ezt nem úszod meg orvos nélkül!
2018. dec. 7. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szerinted ha nem mėsz dokihoz akkor mitől jössz rendbe..?

anyukád is nő, megfogja ėrteni a dolgot. ez nem olyan dolog amiről te tehetsz.

2018. dec. 7. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ha a doki miatt aggodsz. akkor ne fėlj. vannak külön gyereknőgyogyászok. sőt nem is feltėtlen fėrfiak..
2018. dec. 7. 16:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Elmondtam anyanak es azt mondtah h biztos nagyon megvakartam es azert sebes es adott valami kremet sebre meg azt mondta hogy van olyan intim mosakodo azzal mossam es a folyasra azt mondta hogy azert van mert most fog megint megjonni. A szagra meg azt mondta hogy ahogy nehezen gyogyul a seb mert nedves es h azert... De enmgem a legiobban a szag zavar mert masok is erzik
2018. dec. 7. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

de ugy mondtad el a tüneteket ahogy itt leirtad..??

ha igen akkor anyukád nagyon rosszul reagált.

2018. dec. 7. 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Anyukádnak sincs több esze ezek szerint. Menj orvoshoz.
2018. dec. 8. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nem lehet egy hónapja folyásod azért mert “most fog megjönni”. Van olyan is de az nem büdös és nem viszket.
2018. dec. 8. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok arra a nagyon intenzív szúrós szagra 🙂😀
2021. jan. 3. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!