Budapesten megbízható magánnőgyógyász?
Sziasztok!
Új vagyok Pesten, a nőgyógyászati problémák azonban sajnos nem kerülnek el. :( Voltam már SZTK-s rendelésen, megvizsgáltak, vettek kenetet stb, kitenyésztették, minden negatív lett, azt mondta a doki, hogy nincs semmi. ( Időszakosan visszatérő viszketés miatt mentem, kaptam 2 hétre való kúpot). Utána amikor visszamentem pár hónappal később, ugyanígy viszketéssel, akkor meg se vizsgáltak, csak annyit mondott, hogy múltkor már kimutatta a vizsgálat, hoogy nincs semmi.
Értem én, hogy negatív lett az eredmény, de azóta eltelt jópár hónap, és azóta simán elkaphattam esetleg valamit, mégsem vizsgált meg.
Nem húzom tovább a szót, Budapesten szeretnék megbízható magánorvost keresni, aki normálisan megvizsál! :) Nem baj, ha drága, egyszer szeretnék elmenni, akkor már rászánom a pénzt...
Személyes tapasztalatok alapján ki ajánlanátok?
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!