Ugye nem lehetek terhes?
Szeptemberben kezdtem el szedni a Missee nevu fogamzasgatlot, most tartok a negyedik levelnel.
Az elso harom honapban egy hettel mindig hamarabb jott meg a kelletenel, legutobb pedig pont jol, csak egy nappal hamarabb.De felidoben mindig ereztem a peteeresem.
Ma jarok a ciklus 21. napjan, vasarnap voltunk egyutt a baratommal, ez volt a ciklus 16. Napja es most ment el bennem eloszor. Most elmentem wc-re es a wc papiron nagyon halvany barnas-pirosas foltot lattam.
Ugye ez nem beagyazodasos verzes?Teszt mikor mutat eredmenyt?
Mindig a megvonasos verzes elott ket hettel mikor kellett volna lennie a peteeresnek, ugyanugy ereztem a hasfajast, volt folyasom is par napig mint mielott elkezdtem szedni a tabit.
Annyi meg, hogy dohanyzom, de ez gondolom nem nagyon befolyasolja, egy heten maximum 6-8 szalat szivok el, van nap mikor egyet sem.
Koszonom szepen a valaszt, ment a zold kez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!