Hüvelygombára a sima Canesten kenőcs is megfelelő?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 08:36
1/8 anonim válasza:
A tabletta is kell belülre nem lehet a kenőcsöt hasznélni.
2/8 anonim válasza:
Tabletta +kenőcs egyszerre, már az első használat után jobb lesz :P
3/8 anonim válasza:
én csak kenőcsöt hgasználtam, és igy is elmúlt.
4/8 anonim válasza:
Nos nekem egy idő után nem segített. Én elmentem a nőgyógyászhoz, aki felírt egy tablettát és a Klion kúpot. Már egy éve ennek, és nem jött vissza.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, mert ő tud a szervezetednek megfelelő kezelést/gyógyszert felírni. Nekem nemrég (kb. 2 hete) írt fel Mikogal hüvelykúpot és Locoid kenőcsöt. Én azt hittem, hogy elég lesz csak bemenni a gyógyszertárba és a Canesten-t megvenni. Hát nem. Nem tudom, hogy allergiás vagy-e bármilyen gyógyszerre, ezért inkább azt javaslom, hogy irass fel az orvossal valamit. Ő valószínűleg jobban tudja, hogy neked mi lesz a jó.:) Jobbulást!
6/8 anonim válasza:
oke lehet hogy hulyen hangzik de a fokhagyma a legjobb erre...gombaolo hatasat mindenki ismeri
3nap alatt nekem minden panaszom elmult, egy gerezdet felfuzol cernara es felhelyezed ejszakara mint egy tampont.
7/8 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz. Ha nem akarsz vegyél ezüstkollaidot és ezt hígítva csinálj naponta hüvelyöblítést.Elmúlik tőle. Mellékhatás nincs. Sokmindenre jó.
8/8 anonim válasza:
Hááát a fokhagymás megoldásról nem tudom mit reagálna a nőgyógyász!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!