Ilyenkor mi van? Egy kicsit beijedtem.
Figyelt kérdés
Hát szóval múlt héten kedden múlt el a mensim és ma már megint megvan :S Ezen a héten ugyancsak kedden görcsölni kezdtem,tegnap meg barna folyásom volt. Ma meg vérezni kezdtem először csak gyengén,aztán erősen ahogy szoktam(sajnos-.-") Normális, hogy kb egy hét után már megint megjött? :S2010. jún. 26. 22:58
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?Nem szedsz gyógyszert?
2/6 A kérdező kommentje:
16 és nem szedek gyógyszert
2010. jún. 26. 23:44
3/6 anonim válasza:
fiatal vagy még a hormonok ilyen korban még okozhatnak efféle meglepetést,ha többször előfordul akkor irány az orvos és tanácsot ad hogy legyen rendszeres és panaszmentes a menzeszed
4/6 anonim válasza:
Néha ilyen előfordulhat de arra figyelni kell ez milyen gyakorisággal fordul elő,az életmód váltás,legyen az étel v. mozgás váltás az is okozhat ilyet.Egyenlőre nem kell félned,de figyelj hogy ez milyen gyakori,17 éveseknél is van még olyan hogy valakinek nagyon sokáig tart és néha kimarad,de az sem szokott mindegy lenni,hogy hány éve van mesid,mert valakinek 11 évesen már van valakinek megy 14 évesen lesz előszőr.De egyenlőre nyugodj meg.Mikor jött meg előszőr?
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon korán, 9-10 éves koromban,pontosan már nem emlékszem rá. Eddig ez volt az első ilyen eset,akkro nem aggódok túlságosan :) Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 27. 23:16
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell paráznod,de ha gyakorivá válna akkor muszály lesz orvoshoz menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!