Hüvelygyulladást mitől lehet kapni? Nekem másfél hete kezdődött elmentem dokihoz adott rá gyogyszert meg krémet már jól vagyok. Már sexelhetek? Nem lesz gond?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 12:20
1/1 anonim válasza:
Érdemes a partner kezelése is,mert ide-oda adogathatjátok egymásnak,aztán újra meg újra ezzel kínlódhatsz.Pl Canestennel ha neked gomba volt a gond kenje be magát,vagy kérd ki a dokid véleményét,a pároddal kapcsolatban.
Sokminden okozhatja,a nem jó irányba törölt nunitól pisi után,vagy a húgycsőből átkerült bacik révén,de sokszor elég ha valaki fogékonyabb rá,és bárhol ,bármikor összeszedhet valamit.Idegen helyen érdemes a wc-n nagyon vigyázni,és ha kilincseket fogdosol,utána ne nyúlj magadhoz törölni,hanem kézmosás,ne ülj le idegen wc-re,stb-Párodnak nem tiszta a keze,és úgy nyúl hozzád,stbmtényleg sok oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!