Hüvelygombára: Fluconazole-pharma 150mg kapszula, Pevaryl krém és Gyno-Pevaryl kúp. Használt nektek?
Ezt írta fel az orvos. Még nem használhatom fel, 2 menszesz közötti időre javasolta. A kapszulára azt írták, hogy 2 naponta 1 db,nekem és a páromnak is. (Összesen 12dbot írt fela doki.) A krémet a kapszula szedés idején napi 1szer. A kúp az 6 db, napi 1.
Nem sok ez? A tablettát biztosan másnaponta kell szedni?
Kicsit bizonytalan lettem, ez olyan sok szer. :/
Másoktól azt hallottam,illetve utt azt olvastam,hogy fele ennyi tablettát kellett szedniük illetve 3 nao vagy 1 hetes kihagyással a tabik között. :/
Remélem nem lesz így túl erős vagy durva mellékhatás.
Nekem is a Gyno-pevaryl kúpot és a Pevaryl 10mg krémet írta fel, illetve a párom részére Fluconazole- kapszulát napi 1et, és 2 szem van benne neki, azt én nem szedhetem, mert terhes vagyok. Bár a beteg tályékoztatón az áll, a kenőcs és a kúpnál is hogy nem használható a terhesség első 3adában,kivéve ha a kezelő orvos kifejezetten elrendeli.
Én most használom el majd a 2.kúpot,nekem már az 1.is segített. A páromnak a Fluconazole 2 szemes, és általában heti 1 szemét szoktak, de nekünk a doki napi 1et írt fel, meg a patikában szóvá is tették hogy inkább kérdezzünk rá. De a doki valóban napi 1et rendelt el neki. Szerintem nyugodtan szedheted őket együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!