Folyamatos bakteriális fertőzés mitől lehet?
Már pár éve bakteriális fertőzéssel küzdök.teljesen megkeseríti a mindennapjaimat.Mikor felerősödik,elmegyek orvoshoz,felír antibiotikumot.utána kb 1,max.2 hétig rendben van,de újre előjön.Nem használok mosakodásra semmi tusfürdőt.Az összes intim mosakodót kiprobáltam.Nem használok szűk,műszálas fehérneműt.Az étrendemen is változtattam,hátha,de semmi.Nem szedhetek 2 hetente antibiotikumot.Mit tehetnék,már teljesen kikészít ez a helyzet?Van valakinek hasonló tapasztalata,ötlete mi a megoldás?
30/N
Uszoda? Szex?
Ezektől nem lehet?
Uszodába nem járok.A nemi életet is direkt hanyagoltuk 1 hónapig a párommal,hogy kiderüljön amiatt van e.Sajnos úgyan úgy előjött ettől független....
Már semmi ötletem sincs.A doki meg csak azt hajtogatja,hogy ne használjak erős szappant,stb...Ezt mind megteszem de semmi...És már több orvos is vizsgált.
Ilyenkor azért a glutént, cukrot, esetleg a laktózt érdemes elhagyni. Min 3-6 hónapig.
Párod is kapoja a kezelést veled párhuzamosan?
Mert ha nem akkor simán lehet hogy neki van valamije, ami neki nem okoz tünetet és mindig visszafertőz, akaratán kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!