Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 db Algopyrin csökkentheti a...

1 db Algopyrin csökkentheti a fogamzásgátló hatását?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el fogamzásgátlót szedni, (Jangee 3 mg/0,02 mg). Eddig csak köztes vérzéskor vettem be 1 db Algopyrint, mert görcsölt a hasam. Most viszont kegyetlenül fáj a fejem, és szeretnék bevenni egy Algopyrint, hogy tudjak majd pihenni. Olvasgattam kérdéseket/válaszokat több oldalon is ezzel kapcsolatban, de mindenhol mást írnak. Akik esetleg szintén szednek fogamzàsgátlót: ti szoktatok szedni fájdalomcsillapítót fogamzásgátló mellett? Csökkentheti a hatását?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

(A fogamzásgátlót minden este 7-kor szoktam bevenni)

2018. nov. 23. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csökkenti semennyi szem sem.
2018. nov. 23. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd be az Algopyrint, semmi baj nem lesz. Antibiotikum esetén kéne kiegészítő védekezést alkalmazni, egy darab fájdalomcsillapítótól nem csökken a hatása.
2018. nov. 23. 22:59
 3/5 anonim válasza:
100%
Több mint 10évig szedtem fogamzásgátlót, valahogy eszembe sem jutott hogy befolyásolja a fogamzásgátló hatását, mindenféle gyógyszert ugyanúgy szedtem mint előtte. Algopyrint is gyakran vettem be. Mondjuk hasi görcsre szerintem a Nospa jobb.
2018. nov. 23. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt a fogamzásgátlöt szedem mint te. Szoktam bevenni néha fájdalomcsillapítót pl fejfájásra én is. Vedd be nyugodtan, ne szenvedj, hogy tudj aludni rendesen.

24N

2018. nov. 23. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Veszek be én is fájdalomcsillapítót/gyulladáscsökkentőt, ha fáj a fejem (Vénykötelest szedek), Lindynette mellett. Soha nem észleltem, hogy gyengítette/hatástalanította volna.
2018. nov. 24. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!