Lovasoktató kérdése:
Mell uh rosszindulatú daganat?
Figyelt kérdés
Valaki tudna segíteni ?Tegnap voltam uh ahol azonnal csináltak mamografiát meg biopsziákat 2 félét.Találtak egy gyulladt fojadékkal teli cisztát és egy másikat a doki szerint rosszindulatú 2 cm.A biopszia eredménye még nem érkezett meg.Elvagyok nagyon keseredve.Lehet reménykedni még hogy a biopsgia más eredményt mond.Vagy ne ámítsam magam.Egy világ dölt össze bennem van egy 3 éves kislányom.Minden tapasztalat jól jön.2018. nov. 21. 13:53
11/19 A kérdező kommentje:
Igen én is remélem
2018. dec. 15. 06:04
12/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom:(
Tudom most nagyon nehéz de fel a fejjel minden rendben lesz!! :)
13/19 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy vagy? Jársz kezelésre?
14/19 A kérdező kommentje:
Még nem dőlt el.Vizsgálatok voltak .8 .ánkell mennem az onkológushoz és eldől hogy kemo - műtét vagy műtét -kemo.
2019. jan. 2. 23:28
15/19 anonim válasza:
Hogy vagy? mit mondott az onkológus? Melyik megoldás mellett döntöttetek?
16/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Remélem, minden rendben alakul, ha lesz időd/energidá kérlek írj, mi újság veled!
Sógornőmnél múlthéten diagnosztikáltak rákot(csütörtökön), pénteken már kapta a kemot. Doki azt mondta, hogy Ökölnagyságú a daganat. Neked látszik valami elváltozás a melleden? Sógornőmnek nagyon durván látszik...
Fel a fejjel!
18/19 anonim válasza:
Ne hagyd lerázni magad, az idő itt nagyon fontos, ha nem a legfontosabb tényező. Vess be mindent.. Nekem 2 hete halt meg az apám, csontáttétes prosztatarákban. Nem kapkodták el a kezelését.. pedig mindent bevetettünk, húgom orvos ismerőseit is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!