Most meg fog akkor jönni vagy nem?
Figyelt kérdés
Egy hete voltam orvosnál és cisztát állapított meg nálam a doki, tehát a mostani fogamzásgátlót nem szedhettem tovább, mert az okozta. Írt fel újat ami el tünteti a cisztákat. Úgy mondta hogy ugyan úgy kell szednem a tablettát, mint eddig (21 tabletta, egy hét szünet). Viszont ahogy most befelyeztem a régit szünet nélkül újat kellett kezdenem, tehát nem jött meg tegnap a menstruációm, mi ilyenkor a teendő? Mikorra várható?2018. nov. 17. 14:13
1/4 anonim válasza:
Most komolyan, szerinted ki tudja megmondani, hogy neked mikor fog megjönni?🤦♀️
2/4 A kérdező kommentje:
Attól kérdeztem, aki ért hozzá, volt tapasztalata.
2018. nov. 17. 15:07
3/4 anonim válasza:
Mivel nem tartottál szünetet, elméletileg nem kéne,hogy megjöjjön, VISZONT előfordulhat vérzés még így is, főleg hogy másik gyógyszert szedsz. Ugyanúgy idő kell,hogy hozzászokjon a szervezeted,mint a régi gyógyszernél. Szóval pecsételő vérzésed lehet, de ez normális,mivel eleve szünetet kellett volna tartanod, ha nem tartasz szünetet is jelentkezhet vérzés, plusz másik gyógyszer,ami alapból az első pár hónapban okozhat nem várt vérzést. Ha minden jól megy,a legközelebbi vérzés csak az új levél befejeztével kezdődik, a gyógyszermentes napok egyikén.
Remélem tudtam segíteni!
4/4 A kérdező kommentje:
Tudtál, köszönöm :)
2018. nov. 17. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!