Lactinelle hüvelykúp okozhat ilyet?
Kb 2 éve hogy állandó folyásom van, többfélét is kaptam már rà, mindegyik után visszatértek a tünetek. Most legutóbb Dalacint kaptam (ha jól emlékszem a nevère), antibiotikumos.
Ezután Lactinellet javasoltak, amit már 3 napja használok.
Ami fura, hogy elkezdtem viszketni, de "csak" kívül, ami eddig soha nem szerepelt a panaszaim között.
A másik hogy ismét folyásom van, nem nagyon sok, viszont mintha apró véres csíkok lennének benne ami picit megijesztett. Menzeszig még 8 napom van, meg nem is szokott előtte ilyen lenni.
Ez az elszíneződés lehet a kúptól? valaki használt már ilyet és tapasztalt hasonlót?
Hello
Pár évre rá, de én most kezdtem el használni a lactinellet és nekem is van ez az enyhe vérzés
Neked azóta volt valami vagy orvos mondott valamit erről?
Szia, ne haragudj, de csak most láttam, hogy válaszoltál. Nem voltam utàna ezzel orvosnál akkor.
A folyásom ugyanúgy megvan, most újabb kúpot kaptam, ahogy abbahagytam, visszatért rögtön másnap.
Viszont menzis panaszaim is vannak, kb fél éve nincs menzim, bár doki n izgult miatta, mert Mirena spirál mellett ez normális. Én éreztem h ez nem normális, mert azért érdekes hogy januárban "rózsaszíneztem" 1 hétig, előtte ősszel meg szinte hetente volt vm.
Na a lényeg, nem is emiatt, csak a jelzőszálat akarta doki UH-val ellenőriztetni, így derült ki h van egy kétrekeszes, folyadékkal teli 6.5 x 3 cm-es petefészek cisztám. Mivel saját menzimnek csak a januári rózsaszínezést tudják venni és az nagyon rég volt (jaa most már jó h nincs menzim), ezért gyógyszeresen kell 2x mesterségesen menzit produkáltatnom, majd UH-val ellenőriztetni h kipukkadt-e a ciszta. Ami amúgy szokott szúrkálni. Meg sokszor van menzi előtti hasfájós érzésem, de mégsem jön meg.
Szóval a lényeg, hogy nem normális semmi sem ami ilyen hosszú ideig áll fenn. Nekem most az átlagnál is stresszesebb ez a félév, 10 év utàn válni fogunk férjemmel - úgyhogy én most nem is várom a hormonjaimtól h rendesen viselkedjenek.:)
Ami viszont még eszembe jutott a folyás kapcsán. Az elmúlt években egyetlen egy időszak volt amikor szinte teljesen megszűnt: amikor kipróbáltam a ketogén diétát (csak hastájékon van 1-2 kg feleslegem - tipikus szénhidrátos hízás:), és akkor szinte alig ettem szénhidrátot. Nem is volt folyásom. Nem tudtam tartani a ketot, nincs időm és energiàm ennyire megtervezni a kajákat, bevásárlást, meg nem tetszett h egy db alma már kiveri a ketos biztositékot arra a napra:), én meg fontosnak tartom a gyümölcsöket. De tervezek majd egy saját, ketoszerű, de annál azért megengedőbb, alacsonyabb szénh. tartalmú, de azért kalóriadús diétát összeállítani. Mert bármit mond a doki, van összefüggés a folyással.
Meg még egy furcsasàg: amikor tejterméket fogyasztok, az átlagnál is több a folyásom. Màr kb 1 éve nem iszom tejet, ha mégis megeszek egy tányér tejberizst, vagy tejjel készült palacsintát, vagy egy mekis kapucsínót, másnap már látszik az eredmèny. Doki erre is azt mondta h nem ettől van:), de érdekes h mégis.;)
Szóval ha teljesen elakadtál a folyamatban, akkor érdemes a kajákat átnézni, akár szénh. szempontból, akár laktóz vagy glutén szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!