Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lactinelle hüvelykúp okozhat...

Lactinelle hüvelykúp okozhat ilyet?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve hogy állandó folyásom van, többfélét is kaptam már rà, mindegyik után visszatértek a tünetek. Most legutóbb Dalacint kaptam (ha jól emlékszem a nevère), antibiotikumos.

Ezután Lactinellet javasoltak, amit már 3 napja használok.

Ami fura, hogy elkezdtem viszketni, de "csak" kívül, ami eddig soha nem szerepelt a panaszaim között.

A másik hogy ismét folyásom van, nem nagyon sok, viszont mintha apró véres csíkok lennének benne ami picit megijesztett. Menzeszig még 8 napom van, meg nem is szokott előtte ilyen lenni.

Ez az elszíneződés lehet a kúptól? valaki használt már ilyet és tapasztalt hasonlót?

2018. nov. 16. 11:47
 1/2 anonim válasza:

Hello

Pár évre rá, de én most kezdtem el használni a lactinellet és nekem is van ez az enyhe vérzés

Neked azóta volt valami vagy orvos mondott valamit erről?

2021. dec. 18. 14:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, ne haragudj, de csak most láttam, hogy válaszoltál. Nem voltam utàna ezzel orvosnál akkor.

A folyásom ugyanúgy megvan, most újabb kúpot kaptam, ahogy abbahagytam, visszatért rögtön másnap.

Viszont menzis panaszaim is vannak, kb fél éve nincs menzim, bár doki n izgult miatta, mert Mirena spirál mellett ez normális. Én éreztem h ez nem normális, mert azért érdekes hogy januárban "rózsaszíneztem" 1 hétig, előtte ősszel meg szinte hetente volt vm.

Na a lényeg, nem is emiatt, csak a jelzőszálat akarta doki UH-val ellenőriztetni, így derült ki h van egy kétrekeszes, folyadékkal teli 6.5 x 3 cm-es petefészek cisztám. Mivel saját menzimnek csak a januári rózsaszínezést tudják venni és az nagyon rég volt (jaa most már jó h nincs menzim), ezért gyógyszeresen kell 2x mesterségesen menzit produkáltatnom, majd UH-val ellenőriztetni h kipukkadt-e a ciszta. Ami amúgy szokott szúrkálni. Meg sokszor van menzi előtti hasfájós érzésem, de mégsem jön meg.

Szóval a lényeg, hogy nem normális semmi sem ami ilyen hosszú ideig áll fenn. Nekem most az átlagnál is stresszesebb ez a félév, 10 év utàn válni fogunk férjemmel - úgyhogy én most nem is várom a hormonjaimtól h rendesen viselkedjenek.:)

Ami viszont még eszembe jutott a folyás kapcsán. Az elmúlt években egyetlen egy időszak volt amikor szinte teljesen megszűnt: amikor kipróbáltam a ketogén diétát (csak hastájékon van 1-2 kg feleslegem - tipikus szénhidrátos hízás:), és akkor szinte alig ettem szénhidrátot. Nem is volt folyásom. Nem tudtam tartani a ketot, nincs időm és energiàm ennyire megtervezni a kajákat, bevásárlást, meg nem tetszett h egy db alma már kiveri a ketos biztositékot arra a napra:), én meg fontosnak tartom a gyümölcsöket. De tervezek majd egy saját, ketoszerű, de annál azért megengedőbb, alacsonyabb szénh. tartalmú, de azért kalóriadús diétát összeállítani. Mert bármit mond a doki, van összefüggés a folyással.

Meg még egy furcsasàg: amikor tejterméket fogyasztok, az átlagnál is több a folyásom. Màr kb 1 éve nem iszom tejet, ha mégis megeszek egy tányér tejberizst, vagy tejjel készült palacsintát, vagy egy mekis kapucsínót, másnap már látszik az eredmèny. Doki erre is azt mondta h nem ettől van:), de érdekes h mégis.;)

Szóval ha teljesen elakadtál a folyamatban, akkor érdemes a kajákat átnézni, akár szénh. szempontból, akár laktóz vagy glutén szempontból.

2022. máj. 15. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!