Fehér-rózsaszínes folyás mit jelenthet?
6 napja késik a menstruációm. Ezalatt az idő alatt sokszor éreztem azt, mintha meg akarna jönni. Fehér vagy rózsaszínes folyásom van, éget és viszket is kicsit.
Volt már hüvelyfertőzésem, arra kúpot szedtem.
A párommal nem védekezünk, időbe cselekszünk mindig. Remélhetőleg terhes nem vagyok, de mindenképp csinálok holnap egy tesztet.
Szerintetek mi lehet ez?
Fertőzés vérzéssel, amit okozhat pl. gyulladás. Ezzel bizony nőgyógyászhoz kell menned. Azt is említsd meg, hogy a pároddal nem használtok óvszert, és a doki majd tudni fogja, hogy kell-e neki is szednie valamit, amit neked, akkor is, ha a párod tünetmentes. Ugyanis férfiak sokszor tünetmentesek fertőzötten is, a nőt viszont prímán visszafertőzik aktus során, ezt hívják ping-pong effektusnak.
Szóval, jelentkezz be nőgyógyászhoz, de minél hamarabb, mert ez a rózsaszínesség nem utal sok jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!