Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Furcsa érzés van a hasamban...

Furcsa érzés van a hasamban nem vagyok terhes és a pé is messze van. Lehet ez ciszta?

Figyelt kérdés
Gondoltam arra h csak felfáztam mivel a derekam is szokott fájni de nem futkosok wc-re, szóval elvetettem. Nem lehetek terhes mivel 5 hónapja nem voltam pasival, és azóta mindig megjött.
2008. nov. 5. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha így fáj,tényleg ügyelet,ne várj senkire!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 7. 08:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Megvártam a hétfőt és elmenetem nödokihoz. AZt mondta hogy kicsit be van gyulladva de nem veszélyes és kaptam antibiotikumot + valami görcsoldós fájdalomcsillapítós gyógyszert. Amúgy sokat segített a fájdalmaimon már az h azt mondta a doki h nincs nagy baj. Köszi az aggódást:)
2008. nov. 10. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy nincs nagy baj!Remélem már el is múlt az a fájdalom is.Szia
2008. nov. 14. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Örlök,hogy nincs komolyabb bajod,remélem már közel vagy a gyógyuláshoz.Ha mész az utcára,öltözz melegen,nehogy visszatérjen a baj!!!

Maszatka

2008. nov. 16. 00:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem múltak a panaszok ráadásul allergiás lettem a gyógyszerre, elmentem háziorvoshoz aki elküldött UH-ra és ott kiderül h ciszat volt csak kifakadt és a hasüregembe irritált mindent a cucc. Elvileg már fel fog szívódni. az az érdekes h a nödoki megvizsgált és nem talált semmit...
2008. dec. 4. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!