Tampax méretek?
Többször próbálkoztam már tamponnal(ob mini) de sose sikerült felhelyezni maximum a tampon felét mert utána egyszerűen elakad és hiába döntöm,forgatom semmi. (szűz vagyok) Gondolkoztam, hogy esetleg applikátorossal próbálkozom de nem tudom, hogy a tampaxnál, hogy vannak a méretek. Régebben mint ha azt olvastam volna, hogy abból nincsen mini, de nem vagyok benne biztos. Ezért a kérdés, hogy ha van, akkor mi a neve, milyen a doboza a mini applikátoros tampaxnak?
Igen tisztába vagyok vele, hogy sokan ellene vannak vagy betét pártiak. Nem azt a terv, hogy folyamatosan azt használom mert elvagyok betéttel (itthon meg este pláne), de vannak olyan szituációk amikor jobb lenne ha tudnék tampont használni.
Ha a simát nem tudod felhelyezni akkor az aplikátorossal még annyira se fog menni.
Először a technikát tanuld meg, utána kísérletezgess.
Nézd meg képen a női nemiszerv anatómiáját és rájössz, hogy nem egyenesen halad felfele a hüvely, hanem kb fektetve hátrafele, ezért akad el a tampon. Próbáld meg pl gugolva felhelyezni, sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!