Mitől van ilyen sok fehér folyásom?
Figyelt kérdés
Mitől van olyan sok fehér folyásom. Észrevettem azt, hogy a menzeszem után nincs fehèr folyásom, de amikor már eltelik kb egy hét akkor annyira sok van, hogy a bugyim is nedves lesz, pedig teszek tisztaságit. De amikor màr kéne legyen menzeszem, akkor megáll, de szerintem ez normális. Csak azt nem tudom, hogy normális-e az, hogy ilyen sok fehér folyásom van...Kérlek értelmes válaszokat írjatok2018. okt. 31. 14:50
1/11 anonim válasza:
Pont attól is lehet, hogy a menzesz után is betétet használsz, ezért nem tud jól szellőzni a rendszer. Szokj le róla és menj gyakrabban pisilni, akkor nem lesz zavaróan sok.
2/11 A kérdező kommentje:
De ha nem teszek tisztasàgit, akkor át van ázva a bugyim
2018. okt. 31. 15:49
3/11 anonim válasza:
Pisilés után megtörlöd. Hány perccel utána van átázva? Tökmindegy. Próbáld ki, hogy ha nem használsz állandóan betétet, akkor egy idő után (de ez nyilván nem fog menni egyik napról a másikra, ha évek óta a folyamatos betéthasználatra szoktattad rá magadat) nem lesz átázva ugyanannyi perc után, csak sokkal később.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktattam rá magam, mert nem használok mindig, csak amikor látom hogy tènyleg nagyon rossz
2018. okt. 31. 16:13
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez normális, van aki ilyen, peteérés körül nekem is elég sok van, kell tisztaságit használnom egy hétig kb. Mensi előtt -után alig van.
Nálam legalábbis minden oké odalent, esetleg nézesd meg magad nődokival, de ha más tüneted (kellemetlen szag, viszketés,stb.) nincs, nem hiszem, hogy gond ez.
6/11 anonim válasza:
Tehát kb a ciklusod közepén több a fehérfolyás. Hát igen, ezzel jár a peteérés. Ez teljesen normális.
7/11 A kérdező kommentje:
Olvastam hogyha kellemetlen szagú, vagy ha viszket akkor megyek el dokihoz. De nem tapasztaltam egyiket sem. Csak nagyon zavar hogy ennyire sok van.
2018. okt. 31. 17:56
8/11 anonim válasza:
Mondom, ez normális. Peteéréskor minden nőnek több a fehérfolyása.
9/11 anonim válasza:
Olyan relatív, hogy kinek mennyi folyás számít még normálisnak. Ha nem kíséri kellemetlen érzés, viszketés ami gyulladásra, fertőzésre utal, akkor hát biztos normális, de ki tudja. Nőgyógyásznak megemlíteném.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat:))
2018. okt. 31. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!