Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy baj lehet? Lennt bőven

Nagy baj lehet? Lennt bőven

Figyelt kérdés

Lassan 3hete késik a menszim nemi életet nemélek 3hónapja ,eddig mindig megjött bár mióta a párommal szakitottunk azóta mindig 10-10 napot késett.Most meg lassan egy hónapja semmi holott görcsölök fáj mindenem amolyan megjövő érzés csak vérzés nélkül:S...

Dokim szerint ha kimarad egy hónapig az még normális de mi van ha nem jön meg kezdek kicsit félni...

ha valakinek már volt ilyen problémája akk nekik nektek mit mondott az orvosotok? érdekelne más doktor véleménye is előre is köszönöm a válaszokat :)

2010. jún. 24. 22:16
 1/3 anonim válasza:

NEM tudjuk mi lehet a bajod, NEM tudunk meggyógyítani, NEM tudjuk mit mond egy orvos... El lehet indulni reggel szépen a nőgyogyira...

d,jpt

L

2010. jún. 24. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát azt gondoltam hogy nem tudtok meggyogyitani :)

Csak gondoltam megkérdezem hátha vkinek volt már problémája ilyen :)

2010. jún. 24. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Én januárban hagytam abba fogamzásgátló szedését 3 és fél év után (miután szakítottunk a párommal),februárban és márciusban minden rendben volt,aztán áprilisban és májusban sem jött meg,pedig nem voltam együtt senkivel. Elmentem a nőgyógyászhoz,megvizsgált,majd felírt egy gyógyszert (Norcolut) amit 5 napig kellett szednem,és az az abbahagyása után egy héten belül meghozta a menzeszemet. Az orvos azt mondta,hogy ha nem jönne meg továbbra sem utána(ami sajnos bejött,mert ebben a hónapban megint kimaradt),menjek vissza,mert okozhatja a dolgot hormonzavar,amit vérvizsgálattal lehet ellenőrizni,és akkor elküld oda,+ ad valamilyen más gyógyszert.De az is lehet,hogy a fogamzásgátló tabletta elhagyása okozza az amenorrhoea-t (=menstruáció hosszabb kimaradása, itt olvashatsz róla bővebben: [link] ),mivel ez egy lehetséges "mellékhatás" a szedése után,de az is előfordulhat,hogy fokozott stressz a kiváltó oka. Ha továbbra sem jön meg,én mindenképpen visszamegyek,akkor már valószínűleg hasi ultrahangot is csinál majd. De én nem igazán félek, szerencsére ritka,hogy súlyosabb baj okozna menzesz kimaradást,szerintem Te se aggódj nagyon,biztos nincs komoly baj!

Üdv: 24/L

2010. jún. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!