Normális a fehér folyás? 17L
Figyelt kérdés
Évek óta megvan nekem régen is kerdezgettem hogy normális-e stb
De annyira zavaró hogy valamit éppen csinálok és érzem hogy folyik és olyankor olyan lesz a fehérneműm és zavaró.
Minden nőnek vagy folyása?
Nagyon higiénikus vagyok és meg szűz
Hogy evvel mit lehetne csinalni?
Olvasgattam róla de semmilyen színe nincs ilyen átlátszó/fehér
2018. okt. 27. 16:07
2/9 anonim válasza:
Ha még nem voltál nőgyógyásznál akkor menj el.
Viszont barátnőmből kiindulva, neki is sok a folyása, nem beteg, csak egyszerűen sok neki, nála is szokott olyan lenni, hogy érzi, hogy na akkor most kifolyt egy pici, ezzel nem tudsz mit tenni, tisztasági betét.
3/9 anonim válasza:
Ha nem érzel égő, csípő, viszkető érzést akkor nincs baj, ez természetes.
4/9 anonim válasza:
természetes a folyás. viszont ha elég sok és túró szerű az nem egészséges. a sokat úgy értem hogy nem csak 1-2 csíkban, hanem ilyen nagy foltban.
5/9 anonim válasza:
Amiről te beszélsz, az egy totál természetes fehérfolyás. Tisztítja a hüvelyt, és véd a fertőzésektől. Minden nőnek szinte minden nap van valamilyen mennyiségben. Az állaga és a mennyisége az egész ciklus során változik. Ez a normális.
6/9 anonim válasza:
Na nehogy már ezzel orvoshoz küldjétek!
7/9 A kérdező kommentje:
Oké akkor köszönöm
Nem nőgyógyásznál meg nem voltam de nemtudom anyukám mit szólna hogy én meg minek akarod oda menni stb
2018. okt. 28. 10:23
8/9 anonim válasza:
Nyilván ha fertőzésed lenne, nőgyógyászhoz kellene menned. De ezesetben felesleges. Anyukád előtt pedig ne legyen kellemetlen erről beszélni.
9/9 omjazmin válasza:
Én 57 éves vagyok, soha nem voltam "száraz". Ha élsz nemi életet, bizony van kis folyás. Viszont ha gyakori és zavaró,orvos nem talál semmi különösebb okát, nekem a diabeteszt úgy fedezték fel, hogy az is okozhat folyást. Jobb ellenőriztetni, és évente rutin labor.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!