Ha nincs folyás, az miért lehet? 20L
Figyelt kérdés
12 éves korom óta nagyon sok a folyásom, minden nap szokott lenni és nem kevés. Viszont már 2. napja egyáltalán nincs, nem is kell tisztaságit tennem a bugyimba. 1 hete múlt a vérzésem.
Mire utalhat, ha hirtelen nem jelentkezik folyás?
2018. okt. 25. 13:44
1/4 anonim válasza:
Váltotó a nők folyása, mensi után általában szárazabbak vagyunk. Csak most vetted észre, eddig mensi után is sok volt?
Nekem is van, hogy a tisztasági is tele lesz, de van hogy csutka száraz vagyok.
22/lány
2/4 A kérdező kommentje:
Menzesztől függetlenül minden egyes nap volt eddig.
Az elmúlt 1 hétben 2x is együtt voltam a párommal, védekeztünk, de félek, hogyha mégis "baleset" történt, akkor vajon amiatt nincs-e folyásom. :(
2018. okt. 25. 14:06
3/4 anonim válasza:
Ha "baleset" is történt volna, annak ilyen hamar nem lenne tünete. Bármi is okozza biztosan másról van szó.
4/4 anonim válasza:
sztem semmi bajod. 20 éves vagy még csak, még változik a tested. alkat függő ez a folyás dolog van akinek egyáltalán nincsen. lehet neked is fokozatosan alább fog hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!