Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi idő múlva lehet caneste...

Mennyi idő múlva lehet canesten gyno 1 napos hüvely tabletta után szexelni?

Figyelt kérdés
Az oka mindegy mitől jött ki?a párom nem fertőződött, 2 napig na g yon rossz volt. Vettem canesten gyno tesztet, kimutatta gomba, majd hüvely tabletta egy szem és krémmel kenem már 3 napja naponta többször. A krémhez volt applikator azt tegnap nyomtam fel még a biztonság kedvéért. Kívül még ég picit ha hozzá érek és egy nagyon nagyon nagyon picit viszket érintésnél, de a folyásom úgy látom normális. Mikor lehet szexelni? A párom nem fertőződött tudom

2018. okt. 23. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A párodon nem feltétlenül jönnek ki a tünetek, de téged újra és újra vidszafertőzhet, ezért őt is kezelni kéne. Legalább 1 hetet várjatok még, de tényleg kezelje magát.
2018. okt. 23. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Mint mondtam neki biztosan semmi baja. Tudom.
2018. okt. 23. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Akkor ha Te ilyen nagy tudású vagy, akkor bizonyára azt is tudod, hogy mikor lehet szexelni...

Majd az égő, viszkető nemi szerveddel megfertőzöd a párodat is, aztán oda-vissza adogatjátok majd egymásnak, mint a ping pong labdát...

Tünetmentességig kibírhatnád...

2018. okt. 23. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát ne haragudj meg de azért ne kezdd el ezt a hangsúlyt mert semmit nem tudsz jó? Csak kötekedni.

Mint írtam neki semmi baja... és pont ezért írtam ide hogy segítséget kérjek hogy tudjam mi a helyes de nem kioktatást kértem. Nem akarom le fertőzni pont ezért a kérdés...mert nem tudom meddig kell kezelni és várni. Ennyi a története a nagytudásúnak

2018. okt. 23. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Első vagyok

Kérdező, a második választ nem én írtam, de ha ezek után is azt hajtogatod, hogy neki nincs tünete, akkor hadd fertőzzön csak vissza, mert valóban nem okoz nála tünetet, majd csak nálad.

2018. okt. 23. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, páromnak sosem volt semmi baja mégis visszafertőzött, amikor az első fertőzés után együtt voltunk én is tünetmentes voltam mégis elkapta tőlem, nekem kiújult mert a hülye háziorvos letudta egy betadine kúppal, elmentem nődokihoz aki kikúrált, ez kb 2 hét, páromon semmi ,aztán mikor együttlét után másnapra megint viszkettem ő is kapott kezelést, utána azóta se volt semmi bajunk, a nőgyógyászom is megmondta hogy férfiaknál a legtöbb esetben semmilyen tünete nincs.

Amúgy amíg bármennyire fáj semmiképp se csináljátok, ha hozzáérsz és ég pokolian fog fájni ha... khm... igénybe lesz véve. A betegtájékoztató annyit ír a kezelés alatt ne csináljátok, én utána várnék még pár napot a biztonság kedvéért ha már se nem kezeled se nem tapasztalsz tüneteket.

2018. okt. 24. 01:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

A páromnak semmi baja..3 hónap után most jött haza külföldről... En tampont használtam mikor megjött, persze megint csak próbáltam, mint utoljára kb 3 4 éve mikor hasonlóan pórul jártam vele. Nem tudom miert de nem megy nekem ezba tampon dolog igy betétet kell használjak. Emiatt van a panaszom és emiatt nincs megfertőzve mert nem is lehet...

Ezért kínos hogy várni kell mert még 3 napot van itthon..

2018. okt. 24. 02:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ég és még mindig viszket, akkor sajnos további kezelésekre van szükséged. Lehet elmennék inkább a dokihoz.

Ha fent állt a hüvelygomba lehetősége mikor együtt voltál a pároddal, sajnos akkor elkapta. Tök mindegy, hogy alig volt tüneted, vagy pedig ha keveset is volt benned. Engem is visszafertőzött a barátom.

2018. okt. 24. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!