Nők! A ti menstruációitok is különbözik mindig az előzőektől?
Ezt mennyiségben, ciklushosszban, menstruációhosszban értem. A saját menstruációm miatt aggódom és nem tudom hogy normálisan "működök"-e :(
Tehát van olyan amikor jóval kevesebbet, esetleg valamennyivel többet véreztek. Nekem a vér színe, állaga is szokott változni.
Van amikor 3 napig tart, volt egy-egy olyan is, hogy 1-2 napig tartott, de van olyan is hogy 5-6 napig eltart.
A ciklusom 30-36 nap között ingázik de egyáltalán nem pontos. Az utóbbi 10 hónapban figyeltem a ciklusomat és a menstruációmat, tehát attól számítva tudok ezekről rendesen.
Remélem, hogy nektek is ilyen változóak a dolgok hónapról hónapra és hogy ez így rendben is van.
Illetve még annyit hozzátennék, hogy az utóbbi fél évben úgy kezdődik a mensim, hogy nagyon kevés mennyiségű barna folt van a bugyimon, és kb ezután egy nappal jön meg rendesen. Ez normális?
3 *Nekem a vér színe, állaga is szokott változni.
Van amikor 3 napig tart, volt egy-egy olyan is, hogy 1-2 napig tartott, de van olyan is hogy 5-6 napig eltart.
Nekem a kezdetektől fogva 5-6 napos a havi. Csak az időpontot változik. (Pl ha ma megjött 26-án akkor lehet következő hónapokban 28 vagy 30. án fog megjönni) . + a kísérő hatásokban is néha lép fel újdonság.(ezalatt értem: mellfájás,lábfájás stb)
Amúgy szerintem se normális amit te produkálsz. Fordulj orvoshoz vele
Úristen de megijesztetek!! Ennyire rossz a helyzet? :O
Azért még azt megjegyezném, hogy nem maradt el egyszer sem, de egyszer volt olyan hogy influenzás voltam, akkoriba volt az hogy 1 és 2 napig tartottak a mensijeim. Az lehetett az influenza miatt?
Mert azokon kívül 3-5 nagyon max. 6 napig tart.
A színei úgy változnak, hogy ez a kicsi barna folt mensi elején, aztán utána végig világospiros színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!