Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kiütések mint az eper, mi ez?

Kiütések mint az eper, mi ez?

Figyelt kérdés

A kisajkam belső felén egyik napról a másikra apró fehéres pöttyök jelentek meg,borzasztóan viszket. Éppen úgy néz ki mint az eper.

Most vagyok félidőben ,barnázok.

Túrós folyás,kellemetlen szag,fájdalom nincsen.

Két hete más okokból vizeletmintát vittem egy iamerőshöz a vsaládban aki orvos.

Magad volt a fehérje a vizeletemben,de azt mondta niztos csak szennyeződés,nem kell vele foglalkozni.

Nos,nem is tettem.

Erre most ez van...

Mi lehet a gond?

Jövő héten persze megyek nőgyógyászhoz ,szerdám. De addig is ,nem értem mi ez...ideges vagyok.

Genitalis pikkelysömöröm van, a farpofáimon. Arra gondoltam,talán ez terjedt továb???

2018. okt. 20. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Túrós folyás, kellemetlen szag, az bizony gombás fertőzés. Próbáld meg a patikában a Canesten kombit, de aztán nődokihoz feltétlen menj el.
2018. okt. 20. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy azok nincsenek
2018. okt. 20. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pikkelysömör lesz.
2018. okt. 20. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt ez engem is érdekelne.
2018. okt. 21. 00:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Rendben,szerdán megyek a dokihoz.

Addig hűtött aloe vera géllel kenegetem a pontokat,hogy ne pusztuljak bele a viszketésbe..

2018. okt. 21. 09:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valakt érdekel,tudok mutatni képet,amin csak a pöttyök látszanak ...
2018. okt. 21. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Még hpv-re gondoltam,de azok talán nagyobbak és nem ilyen kis minik amik nekem vannak, és nem vagy 100 egyszerre.
2018. okt. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!