Ha az orvos által felírt gomba gyógyszer semmit sem használt próbáljam ki a Canesten combit?
Ha a gomba rezisztens, mindenképp közöld az orvossal. Erősebb cuccost kell felírnia.
Azzal, hogy a hatástalan gyógyszert szeded, nem kúrálod ki a betegséget, csak kényezteted: felülsz vele a ringlispílre, veszel neki finom vattacukrot, és lősz neki szép ajándékot a céllövöldében.
Amikor ilyen problémám volt, nekem flukonazolt írt fel az orvosom nagy dózisban, helyileg meg valami helyben kevert kúpot, amit később sima flórapótló kúpra kellett cserélni.
Te mit használtál?
Diagnosztizáltátok a gombát, vagy csak tippeltétek?
Helyi kezelés nem elég, tablettát is kell szedni.
Tudod mit próbálj ki? A Grapevital-tól a Lady Vita hüvelykúpot. Grapfruitmag kivonatot tatralmaz, ami vírus és gombaölő. Én próbáltam. 10 db van egy dobozban és nagyon drága, de megéri. Utána lehet Protexin Gynophilust.
A gombásodás forrását kellene megtalálni, mondjuk az egyik a cukor evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!