Mit lehet tenni a savanyú ízű hüvelyváladék ellen?
Kezdeném azzal, már 4-5 éve ilyen, közeledik a klimax.
Régebben normális volt. Pár hónapja voltam rákszűrésen, megemlítettem a dokinak, külön küldött mintát tenyésztésre, elvileg minden OK. A doki se tapasztalt semmi rendellenességet. Se gomba, se olyan baktérium, ami ne lenne a normál hüvelyflóra része.
Színtelen, nem viszket, csak savanyú. De nem mindig.
A ciklus első felében minden rendben. Peteérést megelőzően 1-2 nappal kezd enyhén savanykássá válni. Peteérés után 1-2 nappal már kb, mint a citrom. Aztán egy hét után kezd enyhülni, majd a ciklus végére elmúlik.
A doki szerint ez normális, a hormonváltozások okozhatnak ilyet.
De engem zavar. Lehet ellene tenni valamit?
De nem mindig ilyen, csak peteérés környékén. És korábban teljesen semleges volt, max az ételektől változott kicsikét, amiket megettem.
Néhány éve ilyen. És nem savanykás, hanem savanyú!
Hát basszus...micsoda problémáid vannak????
Örülj neki, hogy egyáltalán van még hüvelyváladék és nem vagy csontig kiszáradva és viszketsz mint a rühes kutya. Bocs, nyers vagyok, de a problémák nem itt kezdődnek. :-DDD
Igen, tudom, régi kérdés, de sajnos még mindig fennáll...
Évenként megyek nőgyógyászhoz, elvileg minden rendben odalent.
Gondoltam, hátha van itt valaki, aki átesett ezen, és van valami jó ötlete.
A dokitól kérdeztem az enyhén lúgos intim tisztálkodószereket, azt mondta, ő személy szerint nem ajánlja, mivel a lúgos közeg hajlamosít a gombára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!