Mivel tudnám meghozni a menstruációmat?
Figyelt kérdés
Tudom biztosan millió ilyesmi kérdés volt már,de mégis segítségre volna szükségem. A menstruációm 4 napja késik és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes. Már volt ilyen kb egy fél éve- éve. Akkor 11 napot késett a stressz miatt és most is erre gyanakszom. Viszont mégis szeretném ha mihamarabb megjönne. Légyszíves segítsetek.2018. okt. 15. 22:10
1/4 anonim válasza:
4 nap még nem a világ. Volt már olyan nekem, hogy 10 vagy annál is többet késett. Most mondanám, hogy csináld az AVIVA torna 7-es gyakorlatát naponta 5 percen keresztül, de nem tudom tudod-e mi az stb.
Mindegy, ne parázz.Ha sokáig késik, akkor menj nőgyógyászati ultrahangra, mert ciszta is okozhat ilyet.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, ez még nem sok.
Várj vele egy kicsit, nyugodj meg mert igen a stressz is okozhatja.
Ha tényleg nem jön meg wgy ideig akkor nőgyógyász.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😏
2018. okt. 16. 07:09
4/4 anonim válasza:
Igyál cickafark teát, és csinálj tesztet. A teszt, ha nem mutat terhességet, akkor várj türelemmel, nem kell meghozni a vérzést, majd megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!