Lehet, hogy daganatom van, vagy teljesen más?
Figyelt kérdés
Úgy egy hete érzem, hogy az egyik mellemnek sokkal keményebb a tapintása, mint a másiknak. A külső oldalon, és a mellbimbó alatt olyan tapintású, mint az izom. Ha hozzányúlok, tapogatom érzékenyebb is, mint a másik. Orvoshoz nem akartam menni, mert lehet, hogy nincs semmi bajom. Valaki? 14/L2010. jún. 23. 21:25
1/4 anonim válasza:
elég kicsi a daganat esélye, nyugi!
Ha még egy hét elteltével is érzed, menj el egy nőgyógyászhoz.
Valószínű addigra fel fog lazulni...
2/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
"Orvoshoz nem akartam menni," de amit itt írogatunk neked, anélkül, hogy egyáltalán látnánk téged, azt persze elhinnéd fenntartások nélkül?
Szinte biztos, hogy nincs komoly bajod, de nem szeretném ha ezt csak úgy elhinnéd nekem :-)
Jobbulást!
3/4 anonim válasza:
szerintem csak nő a melled. Abban az időben én is beparáztam. Érzékeny volt a mellbimbom, szinte fájt, aztan csomot tapintottam kozépen ki, végul kiderult, hogy csak nő. Mindig volt az egyik mellemben valami, ami a másikban nem, aztan a másikban is nőtt olyan.....aztan vegul rajottem, hogy felesleges aggódni. Szerintem nálad is ez van, nyugodj meg :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nyilván nem hittem volna el a legképtelenebb hülyeségeket, de azt reméltem valakinek vn tapasztalata ezzel kapcsolatban. Nagyon megnyugtattatok, köszönnöm.
2010. jún. 24. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!