Mi lehet az oka annak, amit napok óta érzek (vizelési gondok, more lent)? Help, kérlek! 15/l
Figyelt kérdés
Nagyjából egy hete kezdődött. Éjszaka kimentem a mosdóba és pisilés előtt, ill. után a hólyagom borzasztóan feszült és "jobban kellett pisilnem", mint pisilés előtt. Vagyis olyan érzésem volt, mintha mindjárt szétrobbanna. A napok alatt ez megváltozott. Eleinte inkább csak összeszűkült a pisilés végén, ami borzasztóan fájt, megremegtem, szorított, most pedig a pisilés végén jön ez a borzasztó érzés, hogy még mindig kell, csak jobban. A dologhoz az is hozzá tartozik, hogy korábban vérzett. Az elején úgy tűnt, mintha megjött volna, mert amolyan "petesejt" formájú dolgok jöttek ki belőlem, mellette pedig véreset (is) pisiltem. Most már a vizeletem nem véres, de néha jönnek ilyen fonal szerű vércsomók. Mi lehet az oka? Most már sokkal jobb, de tudjátok mi lehet? Talán felfáztam alaposan? Meddig tarthat még? Segítsetek, kérlek!2010. jún. 23. 21:20
1/5 anonim válasza:
2/5 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Nem csak felfázástól lehet, hanem simán egy bakteriális fertőzés kiválthatja a gyulladást, ami ezzel jár. Érdemes lett volna orvoshoz menni, gyógyszert szedni, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ez már egyértelmű. Amúgy szedtem egy gyógyszert, pontosabban ittam, ami elvileg pont erre jó, bár nem tudom, attól javult-e. További válaszokat is várok azért, de nagyon köszönöm! :)
2010. jún. 23. 21:49
4/5 anonim válasza:
jesszus én addig húztam míg kórházba kerültem..egy merő vért pisiltem,az alhasam,a balvesém majd leszakadt,le is állt!!injekciókat kaptam,meg Cifrant. azóta ha érzem hogy előakar jönni,feliratok cifrant és 1-2napon belül jobb is! amúgy vagy felfázás (bár én még nyáron is farmerbanés sport cipőben járok...és ez május végén volt tavaly)vagy pdig egy olyan baktérium ami elég gyakori fiatal lányoknál,kikell tenyészteni! Vizeletminta az urológusnak,miután teljesen meggyógyultál rá ugy 1hétre és 2-3és kapod az eredményt!VAGY saját hüvelyváladékod fertőz meg. ez bizarrul hangzik de ezt is mondták,annyit voltam már az ügyeleten vagy 3szor :D:S kaptam hüvelykúpot is... hiába minden évente kb 3szor betalál..és cifran aztán happy van. csak kétséges hogy lehet e gyerekünk..
5/5 A kérdező kommentje:
Jesszus, szegény! Nekem nem volt ilyen vészes. Fájt, de nem vészes. Még picit mindig fáj, de sokkal jobb. Urogint szedtem, szedek.
2010. jún. 27. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!