Nektek hány napig fáj a menstruáció?
Nekem még sose fájt, ma viszont nagyon. Vettem már be bogyót, meleget is tettem a hasamra, de nem jobb a helyzet. Most ez egész héten így fog maradni? Nagyon fáj. :(
22/lány
Rhadt mázlista vagyok, meg se érzem. Amikor kamaszkoromban néha fájt, akkor is csak az első nap. De ez annyira egyéni, nem lehet általánosítani.
Amúgy ha csak úgy a "semmiből" most már fájdalmas lesz, akkor azért érdemes lesz majd meg nézetni magad dokival.
Általában csak az első nap szokott fájni. Hol jobban, hpl kevésbé. Ha nagyon olyan, akkor melegvizes flakont szorítok a hasamra és/vagy beveszek egy no-spat. Ezek egyszer enyhítenek, máskor sajna hiába minden, csak az idő segít.
(22/L)
Köszi szépen mindenkinek!!!!
Csak 2 napig fájt. Remélem többet nem fog. :(
Nekem az első két nap siralmas, borzalmasan görcsöl csak Flectorral tudok elindulni otthonról. Persze a meleg segít, de munkában ezek a melegítő tapaszok nem olyan nagy segítségek, inkább otthon egy forró kád fürdő vagy melegítő párna. :(
Ráadásul ha a hasfájás elmúlik nekem a derekam kezd el. :D kitartást! :) :) 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!