Hirtelen megnőttek a melleim. Mitől lehet ez?
23 éves vagyok, 172 cm, és 51 kg.
Nemrég elkezdtem szedni egy ásványi anyagokat tartalmazó vitamint, aminek lehet hízás a mellékhatása. Sikerült is felszednem 1,5-2 kg-t.
Azonban nekiállt nőni mindkét mellem. Sehol máshol nem látszik rajtam az a pár plusz kiló. Lehet összefüggésben a növekedés a pár plusz kilóval? Feszesebbek, egy hangyányit talán érzékenyek is, fájdalmat nem érzek.
Csináltam több tesztet is az elmúlt pár hétben, úgyhogy a terhességet kizárnám.
Szerintem nincs itt semmi féle màgia.
En is híztam pàr kilót. Senki nem veszi eszre rajtam. Viszont a mellem nagyobb és teltebb lett.
Én nem hiszek az ilyen "csoda bogyókban"
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt a vitamint az enyhe vashiányom miatt kezdtem el szedni, és hogy kicsit hízzak. Nagyon ingatag volt eddig a testsúlyom. Volt olyan időszakom, amikor 46 kg voltam, olyan is volt tizenévesen, hogy 56 kg voltam. :/ Nem gondoltam volna, hogy a hízás a melleimen fog meglátszódni. A terhességet még mindig kizárnám a sokadik negatív teszt után.
Szeretném megkérni a kérdést olvasó unatkozó férfiakat, hogy ne küldözgessenek több "perverz" üzenetet... Inkább keressetek magatoknak barátnőt! Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!