Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem mondom el a nőgyógyászn...

Ha nem mondom el a nőgyógyásznál, hogy szűz vagyok (mert szégyellem), és nincs már szűzhártyám észreveszi az orvos?

Figyelt kérdés
Holnap megyek, nagyon parázok...
2018. okt. 8. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kissé túlliheged, úgy gondolom. Nem fogja a dokit érdekelni, hogyan s mi módon szakadt át a szűzhártyád, ő nem arra kíváncsi. Mellesleg a szűzhártya akár tampon használattól is átszakadhat.
2018. okt. 9. 05:54
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Mint huszonévesen még szűz mondom, hogy iszonyatosan túlparázod ezt a dolgot. Valahol engem is zavar, hogy még az vagyok, de hogy orvos előtt szégyellni? Minek? Hidd el, rajtad kívül a kutyát nem érdekli, hogy szűz vagy vagy sem.

Orvosnak meg végképp teljesen mindegy, aznap lát rajtad kívül még 20 másik nőt, a 99%ára szerintem 5 perc múlva nem emlékszik. Nem mellesleg orvosnak jobb igazat mondani.

2018. okt. 9. 06:22
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem mentem el. Egy gyáva szar vagyok:S

10-es, egyszer seggest ugrottam a vízbe nagyon magasról, amikor kijöttem folyt le a vér a lábamon, és nem volt sebem.

Sokszor nyúltam már fel életem során, volt egy barátom aki felnyúlt, egyszer megujjaztak, szerintem feltűnt volna ha van még szűzhártyám.

2018. okt. 9. 10:24
 14/18 A kérdező kommentje:

Egyébként is nem véletlenül nem veszítettem el eddig, pedig sok lehetőségem lett volna. Nekem ez nem megy olyan könnyedén mint másoknak, és ebbe az is beletartozik hogy egy idegen (nekem tök mindegy hogy orvos vagy nem) turkál bennem.

Góckutatás miatt utaltak be, de lehet inkább összeszedem magam és kérek új időpontot és elmegyek benyugtatózva vagy úgy hogy ittam előtte. Szánalmas, tudom.

2018. okt. 9. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Túlbonyolítod. :)
2018. okt. 9. 10:31
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kerdezo sajnos vannak bunko orvosok,de,ha egy ilyenhez kerulsz es bunkon viselkedik az ot minositi nem teged.De igaza van a tobbieknek,hogy alapvetoen az orvosnak csak egy beteg vagy a sok kozul.Ha lehet menj maganrendelesre es nyugodtan mond meg,hogy meg szuz vagy.Az sem biztos,hogy mar nincs meg a szuzhartyad.Az ugrasnal lehet csak a huvelyfal serult meg.Meg ott is mondhatod,hogy nem szeretned,hogy megvizsgaljon.Vagy,ha csinal hasi ultrahangot,akkor kerd azt.A sajat erdeked,hogy elmenj,ha valami bajod van inkabb most deruljon ki mint az elso egyutletnell vagy tul keson.
2018. okt. 9. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Elkísérjelek ? Orvoshoz nem megy szívesen az ember egyedül.
2018. okt. 10. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Erősen és szándékosan összekevered a dolgokat. Az anatómiai szüzesség nem azonos az élettani, életviteli szüzességgel. A nőgyógyászok nagyon unják a munkájukat hátráltató, hisztérikusan viselkedő pácienseket.
2020. márc. 11. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!