Nagyon viszketek.! Felfázhattam?
Figyelt kérdés
Nagyon viszket és csíp a neviszervem, leginkább a hüvelybemenetnél. A wc-re is sokat járok, és kicsit fáj az alhasam is... Mostanában sokat járkáltam mezítláb. Felfázhattam? Semicillin-t szedhetek rá? Canesten kenőcs jó a viszketésre?? Hogy kúráljam ki magam itthon?2010. jún. 23. 19:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez gomba! A canesten elvileg jó, de minél hamarabb menj el nőgyógyászhoz!
2/2 anonim válasza:
Szia.
Hááát, ez a viszketés ez eléggé sokrétű. Nagyon sokmindentől lehet,de leginkább fertőzés. Felfázás is,jól mondod. De ilyenekkel nem szabad szórakozni,mert rámehet a méhedre is akár egy felfázás is!
A canesten az jó a viszketésre. Amíg nem mész orvoshoz,nyugodtan kend vele.
A semicillint nem ismerem.
Igyál sok sok folyadékot,hogy kitisztuljon a veséd.
Én ajánlom,hogy menj el vagy nőgyogyihoz, vagy urológiára a felfázás miatt.
De ha úgy érzed,annyira nem gáz,akkor pár napig kúráld magad, aszerint,amit leírtam és ha nem javul, orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!