Valamitől állandóan pisilhetnék vagyok, de mitől lehet?
Figyelt kérdés
Majdcsak egész nap pisilhetnék vagyok, kivéve ha fekszem vagy űlök, de mihelyst felállok, elindulok érzem hogy kell,már nagyon idegesítő mert feszt a WC-re járok, van hogy éjszaka is 3x kimegyek. Még csak 25 éves vagyok de mintha öreg asszony lennék, van 2 gyerekem. Felfázva nem hiszem, mert nem csíp. Ez már mindig így lesz meggyengült a hólyagom vagy süllyedés?Mi lehet valakinek hasonló? Tudom menjek orvoshoz, fogok menni. De segítsetek mitől lehet, mit csináljak hogy ne kelljen ennyit pisilnem?2018. okt. 5. 20:45
1/6 anonim válasza:
Azért én elmennék egy kontroll vizeletvizsgálatot csináltatni a helyedben.
Anyumnak volt ilyen amúgy, hogy állandóan pisilni járt, aztán egy hasi ultrahang után kiderült, hogy miómája volt, és az nyomta a hólyagot...
2/6 anonim válasza:
Cukorbetegség is lehet. Mielőbb menj el szűrésre a háziorvoshoz.
3/6 anonim válasza:
Attól még húgyúti gyulladás, ha nem csíp, akkor is.
Fertőzés lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Folyásom van, amivel már egy ideje küzdök, de akármit ír ki az orvos nem sokáig tart, viszketés nincs, esetleg e miatt lehet e?
2018. okt. 5. 21:01
5/6 .aa. válasza:
Cukor problèma, esetleg túlzásba vitt koffein fogyasztàs?
6/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem iszom kávét, kólát is csak ritkán heti 2 alkalommal kb
2018. okt. 7. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!