Baj ha 20 evesen nem voltam még nőgyógyásznál?
Figyelt kérdés
2018. okt. 4. 18:45
1/7 anonim válasza:
Ha szűz vagy és nincs semmiféle panaszod, akkor minek mentél volna?
2/7 anonim válasza:
Ha élsz szexuális életet több mint egy éve akkor igenis gond, illene elmenni. Ha még nem, akkor nem nagy baj, de a biztonság kedvéért elmennék, max azt mondja az orvos hogy még ráér :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) csak biztosra akartam menni:)
2018. okt. 4. 18:51
4/7 anonim válasza:
Nem,ha még szűz vagy,vagy ha nincs panaszod,de azért célszerű lenne 1-3 éven belül ha még szűz lennél akkor is elmenni orvoshoz.
Jó hallani hogy nem csak olyan lányok vannak akiket 15 évesen már rendesen kezelgetnek.Majd megtalálod az igazit.
5/7 anonim válasza:
"de azért célszerű lenne 1-3 éven belül ha még szűz lennél akkor is elmenni orvoshoz"
Akkor tulajdonképpen minek? Ráér akkor, ha elkezdi a nemi életet, nem? Mármint ha addig nincs semmi panasz.
7/7 anonim válasza:
Szűzeknél is tudnak rákszűrést végezni,kisebb,rugalmasabb kacsával erre gondoltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!