Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szinte folyamatos, enyhe...

Szinte folyamatos, enyhe fájdalom a petefészekben?

Figyelt kérdés

Már régóta érzem, hogy néha szúr a bal petefészkem, de csak pár hónapja van az, hogy szinte minden nap érzem egy kicsit. Augusztusban ezt említettem a nőgyógyásznak, de tapintás alapján nem érzett semmit, és csak hüvelygyulladásra írt fel antibiotikumot. Ebben a hónapban is voltam - méhszájseb fagyasztás miatt - de akkor sem mondott rá semmit. Legközelebb november második hetére van időpontom, de eléggé meg vagyok ijedve, kicsit hosszú időnek tűnik. Nem lesz baj ha kivárok annyi időt?

És ha elmennék másik orvoshoz, mennyire lenne akadály, hogy egy hete volt méhszájfagyasztásom? Az orvos hüvelyöblítést írt fel rá, amit csinálok is, de kicsit még érzem.

2018. okt. 4. 07:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi UH-n voltál? Petefészek ciszta is okozhat ilyesmit, nekem személyszerint a PCOS miatt vannak ilyesmi fájdalmaim elég gyakran. Illetve lehet bél eredetű is, mondjuk IBS.

Nem követi a fájdalmad hasmenés, vagy csak simán székelés? Tudom, hogy azt írtad hogy petefészked fáj, de az ilyesmi fájdalmak sugározhatnak mindenhova.

2018. okt. 4. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem petefészekciszta miatt volt ilyen. Ha erősödik a fájdalom, mindenképp menj előbb dokihoz, hüvelyi UH tényleg nem ártana.
2018. okt. 4. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem, a fájdalom csak magában áll, minden más normális.

Akkor következő menzesz után visszamegyek (vagy inkább valaki máshoz..)

2018. okt. 4. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként uh nem volt, de nem is vagyok benne, hogy ott helyben tudnak e csinálni.
2018. okt. 6. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!