Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha vàltok akkor vàltozni...

Ha vàltok akkor vàltozni fogok vagy teljesen le kellene tennem róla?

Figyelt kérdés
Jangee fogamzàsgàtlót szedek több mint kèt ève eleinte is jött fel pàr kó plusz ràm, de egy ideje màr több tünetem van. Puffadok eszmèletlenül (gyógyszerek se igazàn csökkentik max kevès időre), vizesedik mindenem, híztam is újra. (Bàr nem tudom, hogy a vízvisszatartàs miatt el). Sokat van hüvelygombàm, húgyuti fertőzèsem ami valószínű szintèn a gyógyszernek köszönhetö, hogy újra ès újra elő jön. Tapasztalatokra lennèk kívàncsi ha gyógyszert vàltok ezek vàltozhatnak, vagy teljesen abba kellene hagynom a fogamzàsgàtlót? Kinek voltak hasonló tünetei, kinek kellett gyógyszert vàltani ès mik voltak utànna a tapasztalatok?

2018. okt. 3. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy változik, de nem biztos. Ez annyira a szervezetedtől függ, hogy nem lehet rá reális választ adni.
2018. okt. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!