Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért átlátszó a folyásom?

Miért átlátszó a folyásom?

Figyelt kérdés

Kicsit fehéres de mégis átlátszó a folyásom már hónapok óta.

Fehér folyás már 1,5 éve van.

Érett i vagyok,-Mell-szőr.stb

De mensim még nincs?

Akkor ez az átlátszófolyás fertőzés vagy jelzi hogy megfog jönni?

2010. jún. 23. 13:41
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

bocsika,a helyes írási hibákért csak siettem.

És nincsen semmi féle fertőzésem,nem csíp,nem ég,nem viszket,nem piros.előre is kösziii!

2010. jún. 23. 13:43
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám! Kíváncsi vagyok a válaszokra :)
2010. jún. 23. 13:55
 3/21 anonim ***** válasza:
Ez normális...nem tudom hány éves vagy, de ez minden bizonnyal azt jelenti hogy pár hónapon belül vérezni fogsz;)
2010. jún. 23. 13:57
 4/21 anonim ***** válasza:
Nehéz válaszolni,mert nem tudom hány éves vagy és kicsit tömörek a kérdéseid. Kicsit bővebben ha nem lenne gond.
2010. jún. 23. 13:59
 5/21 A kérdező kommentje:

11 éves vagyok most leszek (augusztus5.-én 12 éves)

a mellem 1,5 éve nő,szőrös vagyok mindenhol,ha kell még infó akkor kérdezzetek

2010. jún. 23. 14:05
 6/21 anonim ***** válasza:
Gondolom még nem élsz nemi életet. Akkor kizárt, hogy nemi bajod lenne. De!! Nyugodtan összeszedhetsz bármit te is akár strandon is./ mivel biztos hallottál már róla, hogy lehet /. Nem kizárt.Az is lehet, hogy tényleg meg fog jönni és annak ezek az előjelei. De ha meg akarsz nyugodni vigyen el valaki egy nőgyógyászhoz, hogy biztos nincs más bajod. Ne ijedj meg a nőgyógyász nem sérti meg a szűzhártyádat meg stb. amiket lehet hallani.
2010. jún. 23. 14:16
 7/21 A kérdező kommentje:
oks,nem járok strandra.
2010. jún. 23. 14:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor nem hiszem, hogy valamit összeszedtél.Egyébként ha a melleid is kezdenek fájni és kicsit keményebbek, akkor tuti hogy megjön. Szédüléssel és erős hasi fájdalommal is jár ami kicsit megkínoz egy-két napig.
2010. jún. 23. 14:24
 9/21 A kérdező kommentje:
ha megnyomom a mellemet fáj.Demás panasz nincs,csak hányinger,és néha szédülés és bejön 1-2 másodpercre ilyen fekete folt
2010. jún. 23. 14:26
 10/21 anonim ***** válasza:
Akkor tuti, hogy "nagylány" leszel.Figyeld még pár napig és hidd el nem várat magára ez a dolog.Szépen kezd majd szint váltani.Először sötét,majd néhány nap múlva kipirosodik az a folt.Figyelj oda, mert onnantól nagylány leszel és kellemetlen is lehet. Van akinek semmi baja de van olyan is aki bizony megszenvedi. Ez majd az idő folyamán kialakul.Hát türelem,kislány-nagylány!
2010. jún. 23. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!