Rossmann-os grapefruitmag csepp használt valakinek hüvelygombánál? Vagy vegyem inkább az 5000 Ft-osat?
Figyelt kérdés
Megéri a rossmann-os? Csakmert akkor felesleges a négyszeres áráért vennem egy kicsit nevesebbet, ha ugyanazt tudja. :)2018. szept. 30. 17:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem használj Naturlandos glycerinum boraxtumot. Az kb 800 forint. Belemártasz egy tampont és felhelyezed. Nekem használt.
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg menj orvoshoz, ne ezektől a szaroktól várd a csodát.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2. kommentelő. De, ezektől várom a csodát, mert kb 1,5 éve minden hónapban 2x járok nőgyógyászatra hüvelygomba miatt és nem használt soha egy szájon át szedhető gyógyszer, illetve hüvelykúp sem. Így szeretnék megpróbálkozni a természetes gyógymódokkal, szerintem egy kicsit felüdülés lesz a szervezetemnek is..
2018. szept. 30. 18:25
4/7 anonim válasza:
Egy próbát megér.Ph visszaállító kapszulát is használtál a kúpok mellé?
5/7 anonim válasza:
Én a természetes gyógymódok híve vagyok, nem tudom ez miért lenne szarság.. pont hogy a sok “gyógy”szer a szarság.
Kérdező, nem tudom milyen a rossmannos, de én inkább a biztosat venném. Nem véletlen olyan drága szerintem.
6/7 anonim válasza:
Szia! Ha minden hónapban kétszer jársz nőgyógyászhoz, valószínűleg a párod hordozó. Velem is ez volt, kiderült, hogy a párom elkapta tőlem, én elmentem nődokihoz, kezeltem magam, de vele nem foglalkoztunk, nem látszott a nemiszervén, hogy elkapta...havonta visszaadta... :D Mióta ő is kezelve lett, elmúlt.
7/7 anonim válasza:
Szia kérdező! Melyiket vetted végül? És használt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!