Megjött, ilyenkor mit kell tenni?
Szóval egy hete valószínűleg hüvelygombám van. Túrós folyás (pl ha nem mentem reggeltől délig wc-re,már az egész tiszta fehér darabos volt ott lent), viszketés(ez már megyszűnt), égő érzés (ez is megszűnt). Talán ezek helyett azóta egy enyhe fehér nem darabos folyás is bejött,kb mint a tej.
Persze jókor jött,éppen külföldön voltam, canestent tudtam venni(1 db kúp, krém) a viszketés nagy nehezen elmúlt,viszont a túrós folyás megmaradt elég rendesen.
Éppen hétfőn mennék orvoshoz,mert azóta hazajöttem,viszont ma reggel megjött a menstruációm.
Szóval megint sztornó...
Mit lehet kezdeni ilyenkor? Kúp gondolom felejtős.
Egy barátnőm szerint menstruàcióval gyakran elmúlik a hüvelygomba mert kitisztul...nem tudom ez mennyire igaz.
Mit tehenék amíg el nem múlik? (Nekem általában 7-8 napig tart egy menstruáció)...nagyon kellemetlen ez a darabos folyás,remélem a menzesszel együtt tényleg elmúlik.
Mit gondoltok?
23N
Hetfo orvos !
A menszesz nem akadaly h orvoshoz menj a gombas fertozes meg nem mulik el a menszesszel...
Hany eves vagy 13???
Engem sem vizsgált meg soha egy nőgyógyász sem menstruáció alatt,ehhez tartom magam.
Egy hét múlvára kaptam időpontot egy új magán nőgyógyászhoz.
Remélem addig nem okoz nagy gondot a gomba.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!