Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjött, ilyenkor mit kell tenni?

Megjött, ilyenkor mit kell tenni?

Figyelt kérdés

Szóval egy hete valószínűleg hüvelygombám van. Túrós folyás (pl ha nem mentem reggeltől délig wc-re,már az egész tiszta fehér darabos volt ott lent), viszketés(ez már megyszűnt), égő érzés (ez is megszűnt). Talán ezek helyett azóta egy enyhe fehér nem darabos folyás is bejött,kb mint a tej.

Persze jókor jött,éppen külföldön voltam, canestent tudtam venni(1 db kúp, krém) a viszketés nagy nehezen elmúlt,viszont a túrós folyás megmaradt elég rendesen.

Éppen hétfőn mennék orvoshoz,mert azóta hazajöttem,viszont ma reggel megjött a menstruációm.

Szóval megint sztornó...

Mit lehet kezdeni ilyenkor? Kúp gondolom felejtős.

Egy barátnőm szerint menstruàcióval gyakran elmúlik a hüvelygomba mert kitisztul...nem tudom ez mennyire igaz.

Mit tehenék amíg el nem múlik? (Nekem általában 7-8 napig tart egy menstruáció)...nagyon kellemetlen ez a darabos folyás,remélem a menzesszel együtt tényleg elmúlik.

Mit gondoltok?

23N

2018. szept. 30. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

Hetfo orvos !

A menszesz nem akadaly h orvoshoz menj a gombas fertozes meg nem mulik el a menszesszel...

Hany eves vagy 13???

2018. szept. 30. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy enyhülnek a tünetek menzesz alatt és után, de ne hogy azt hidd meggyógyultál, mert vissza fognak térni a tünetek. Biztos megoldás csak orvossal lehet.
2018. szept. 30. 14:11
 3/5 anonim válasza:
Menstruáció alatt a legtöbb nógyógyász márpedig nem fog megvizsgálni. Canesten krém ha használ a külső irritációra, tisztasági betét a folyásra. Mensi nem fog kigyógyítani a fertőzésből igy mindenképpen orvos. Konzultálj a nőgyógyoddal, hogy ilyenkor mi a teendő, engem a sajátom mensi vége fele szokott fogadni, amikor már kevésbé van meg.
2018. szept. 30. 14:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Engem sem vizsgált meg soha egy nőgyógyász sem menstruáció alatt,ehhez tartom magam.

Egy hét múlvára kaptam időpontot egy új magán nőgyógyászhoz.

Remélem addig nem okoz nagy gondot a gomba.

2018. szept. 30. 21:07
 5/5 anonim válasza:
Külön gondot nem fog okozni, csak kellemtlenséget. Illetve ha van párod azt gondolom mondani sem kell hogy gumi ha szedsz bogyót akkor is mivel ő is elkaphatja :)
2018. okt. 1. 00:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!