Mi ez, valami gombás fertőzés?
Már egy hete lassan,hogy viszket a nemiszervem,de csak időszakosan(ha sokat vakarja az ember,akkor elkezd fájni),illetve a mai nap jött ki,hogy fáj,ha pisilek. Száraznak érzem magam,nincs semmiféle folyás,nem vagyok nedves se.
Egy hete voltunk kirándulni külföldön,félek,hogy az ottani mosdókban kaptam el esetleg valamit,mert olyan hosszú sor állt az összes toalett előtt,hogy meg sem telt a vécétartály,már ment be az illető a mosdóba(szemléltetésképp írom).
Lehetséges, hogy az.
Használj egy kúra Gynophilust (visszaépíti a hüvelyi védekezőrendszert) és egy Canestent.
Ha még fennáll a baj két múlva is, akkor orvos.
A hüvelybemenetnél nem nagyon viszket,inkább a kisajkak,de én is erre gondoltam,hogy a szárazság okozta irritáció okozhatja,mert olvasgattam a fertőzésekről és mindenhol megemlítették a darabos folyást,meg ez olyan "alap",hogy valamilyen folyás kíséri ezeket a fertőzéseket,nekem meg semmi sincs.
Az előbb voltam mosdóba,most nem csípett,gondolom ez a szárazság miatt volt.
Nem, nem amiatt. A csípős viezelet húgyúti fertőzés kísérő tünete.
Gyniphlus és nőgyógyász.
Most meg tudtam nézni nagynehezen,valóban ilyen darabos valami van benn,de kiemelem,hogy csak BENN,kívülre semmi nem jön.
Ha ez a helyzet,akkor Canesten is kell vagy elég a fent említett gyógyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!