Vérfolt mivel jön ki a bugyiból?
Figyelt kérdés
Kicsit átáztam, és nem tudom mivel lehetne kiszedni a bugyiból a foltot. Színes, úgyhogy a domestos nem jó😔2018. szept. 24. 14:49
1/8 anonim válasza:
Hideg vízzel kell kimosni, mert ha meleggel mosod, beleég, és soha nem jön ki.
2/8 anonim válasza:
Én mosódióval dörzsöltem múltkor és jó lett ;)
3/8 anonim válasza:
Viszonylag friss vért a hideg víz + szappan párosítással is simán ki lehet szedni, csak jó habosra dörzsöld! Ha nagyrészt kijött, utána már be is dobhatod a mosógépbe!
4/8 anonim válasza:
Hideg folyóvíz alatt mosd ki. Ha már csak halvány a folt, akkor Vanish szappannal dörzsöld meg a foltot, hagyd kicsit állni, utána mosd ki rendesen. Nekem mindig eltüntette a vérfoltot ez a módszer. Ha nincs otthon, szerezz be egyet. De a folyékony is jó, sőt, a sima mosószappan is.
5/8 anonim válasza:
Szappanozd le mosószappannal (hideg víz!), ha kell, többször is. Tökéletesen kijön a folt.
6/8 anonim válasza:
Hideg víz.De a legegyszerűbb ha kidobod a bugyit.Ne kinlódj vele.
7/8 anonim válasza:
Utolsó, marha nagy ötlet! Főleg, ha több ezer forintos bugyiról van szó, nem 400 forintos kínai szarról.-.-
8/8 anonim válasza:
Én próbáltam elég sok mindent, az eceten át a szódabikarbóna, só... szappan semmi se volt olyan hatékony. Aztán vettem folteltávolító tollat, kibolyhosodott tőle a bugyi és az se volt 100%. Aztán hidegvízbe nyomkodtam és borította. A foltra persil expertet raktam, kicsit beledörzsöltem és hagytam mindig, míg újra eszembe nem jutott (szem előtt hagytam, hogy ne felejtsem el azért több napig) még egy picit összesúroltam kis gombócba a bugyit és kapott egy rendes mosást mosógépben. Ez a színes és a fehér, fekete bugyikon is működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!