Huvelygomba furcsa folyas nelkul?
Teljesen tanacstalan vagyok mar, ezert kerdezek itt is; hatha valakinek volt mar ilyen. Juniusban volt egy hugyuti fertozesem, kikezeltek, es kozvetlen utana lett egy olyan tunetem, hogy a kisajkak belso resze piros lett, egett nagyon, hozzaerni sem lehetett. Voltam vele ketszer orvosnal, folyasom semmi kulonos nem volt. Vettek kenetet, negativ lett. A tunetek nem multak viszont. Elmentem surgossegire, szinten fogalmuk sem volt mi lehet, ajanlottak egy termeszetes anyagokat tartalmazo kremet. Kb 1 het utan elmult. Viszont kb masfel-ket hete ujra elojott. Ugyanaz, folyas nincs, pirossag, ego erzes van. Ugyanazt a kremet hasznalom, de csak ideig oraig enyhiti. Napkozben pedig hol jobban erzem a tuneteket, hol kevesbe. Nem tudom mar mit csinaljak mert a multkor sem talaltak semmit. Ennek ellenere, lehet gomba folyas nelkul? Vagyis leginkabb arra lennek kivancsi van-e itt olyan akinek ilyen vagy hasonlo volt, folyas semmi, megis gomba volt?
Elore is koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!