Miért késhet a menstruáció ennyit?
Június 9. óta mikor késett 1-2 napot júliusban ill. augusztusban is csináltam tesztet az negatív lett mindkettő, illetve egy jelét sem érzékeltem annak, hogy terhes lennék. Már kimutatta volna a teszt is akkor gondolom.
Most késik már 10 napja. Időjárásváltozás hatással van rá? Illetve sok stressz ér mostanában ami bűnös lehet még. Kicsit a mozgási,sportolási szokásaim is változtak. Tünetek PMS-re egyelőre mellduzzadás,vagy mellfeszülés, puffadás érzet, teltségérzet. Görcseim nincsenek. Próbáltam az aviva tornát, sok forró teát iszom, forró fürdőzés nem segített. Késni nem igazán szokott ennyit, ciklusom 35. napjánál tartok.
1./2
Szerintem nem fogytam 2-3 kilónál többet mostanában, vagy annyit sem, súlyproblémák nem hiszem, hogy a háttérben állhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!