Ha leborotválom odalent akkor ég és viszket. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Az utobbi idoben egyre gyakoribb, par nap es elmulik. De kb mar alig merem ott egesz lent borotvalni.:/
23N
2018. szept. 22. 19:47
1/6 anonim válasza:
A borotva hámsérüléseket okoz és ez ég és viszket.
2/6 anonim válasza:
Baktériumok kerülnek a mikrovágásokba, amiket a borotva okoz és begyullad. Van, akinek érzékenyebb a bőre és mindig kipattogzik a borotválás után. Cserélj sűrűn borotvát, használat előtt fertőtlenítsd és utána a területet kend be arcszesszel! Ha alkoholmentes after shave-et használsz (pl. a Nivea gyárt ilyet), csípni sem fog és kevésbé fog begyulladni. Megpróbálhatod rá a körömvirág kenőcsöt is, az jó gyulladáscsökkentő!
3/6 anonim válasza:
Nem tisztítod normálisan, ill. nem steril borotvát használsz..és túlságosan rányomod, mikor húzod le a bőrödön.
4/6 anonim válasza:
Nekem azóta lett jobb, mióta tusfürdőt felhabosítok és azon húzom végig a borotvát. 3-4 alkalom után mindig cserélem, minden alkalom után fertőtlenítem.
5/6 anonim válasza:
4 Én nem spórolok ezen, minden alkalommal újat használok.
6/6 A kérdező kommentje:
Van egy kulon borotvám CSAK erre,es van olyan amit pl csak lábra és hónaljra használok.
Van a venus borotvának szappanozott borotvája azt használom lábra és hónaljra, és niveásat lentre.
Ezen én sem sporolok, habosítom a facelle intim mosakodót és úgy szortelenitek, mar 16éves korom óta kb, de ez par hónapja van. Nemtudom .. érzekenyebbé válhatott a bőrőm?
A borotva típusokat is 2 éve biztos használom.
2018. szept. 22. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!