Gyulladás, ciszta, nemi herpesz, fogínygyulladás (? ) Fontos!
Augusztus elején azt hittem hüvelygombám van, nőgyógyász szerint lehet csak gyulladás, de most másfél hónappal később nemi herpeszem lett, és eközben a ínyem nagyon durván begyulladt, körmeim felett is a bőr. Lehet-e valami összefüggés köztük, mert nagyon egyszerre jött ki minden?!
Hüvelygyulladásra antibiotikumot kaptam, a herpeszre pedig az ajakherpeszes krémet kell kennem bőrfertőtlenítő krémmel, amiket jelzem 4. napja használok úgy ahogy kell, de mintha a hólyagok egyre nagyobbak lennének, és nem is érzem, hogy használnánk. Annyira kellemetlen, hogy járni is nehéz, a pisilés pedig nagyon fájdalmas, aludni se tudok, így most táppénzen vagyok, de csak holnapig, viszont nem akar elmúlni a nemi herpesz. A nőgyógyászhoz nem szívesen mennék vissza, nem túl együttműködő, úgy ahogy az asszisztense is, nagyon flegmák, 3 munkanapon belül visszamentem most 4 napja és arra is húzták a szájukat. A neten található praktikákat, pl a sós vizes fürdést nevetségesnek tartotta, hogy csak kimar, és égetni fog, de nem történt semmi ilyen, és a teafaolajos áztatást is próbálgatom, de sajnos nincs hatása. A hintőport nem ajánlotta, de csak azzal tud tűrhető lenni a fájdalom, mert nem súrlódik, és valamelyest le is szárítja a hólyagokát, de a pisi, mintha lemarná ezt a száraz réteget.
Ha valaki járt már így akkor mi mulasztotta el a problémáit?!
Még az ellenségeimnek se kívánnám ezeket, légyszi segítsetek! Köszi előre is!!!
Nekem a nemi herpeszt (hasonlóan durvát) Telviran és valami szájon át szedendő gyógyszer mulasztott el, nagyjából 10-12 nap alatt. (Eredetileg a krémet is vényre írták fel, talán Herpesint, vagy valami hasonló nevűt, a gyógyszertárban mondták, hogy ez lényegében ugyanez.) Szerintem menj el egy másik orvoshoz, mert ha rosszabbodik, akkor minden nap számít. A többire sajnos nem tusok mit mondani.
Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!