Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terheség megszakítasa utána...

Terheség megszakítasa utána vérzés baj ha nagyon nagyon kevés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 napja voltam terhesség megszakításon. 7 hetesen mentem a mütét kész lett bár mivel még nem voltam még terhes és nem szültem ezáltal tágitot tettek fel nekem utána mentem a mütöbe rá 4 orás tágitás mulva. Kérdésem pedig az lenne mivel nagyon aggodok hogy alig verzek. Ez baj? Szinte semmi.. Mutet utan a hasam fájt es a derekam mintha le akart volna szakadni .. azota semmi..nincs fejfájasom semmi a mellem még mindig fáj ami terhesseg ota..nem tudom válaszaitokat nagyon megköszönném kivancsi vagyok mindenre. Attol felek valamit nem csináltak jol és a magzatbol maradt bennem vagy nem tudom.. felek! Kérlek irjatok meg tapasztalaitokat mindenre kivancsi vagyok.

2018. szept. 20. 03:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én spontán vetéltem 8 hetesen úgy,hogy előtte 4 hétig véreztem. Kellett a művi befejezés. Én is arra számítottam,hogy marhára fogok vérezni,de a 2. naptól elég volt egy tisztasági. A 3. hónapban tért vissza a korábbi erős menstruációm.
2018. szept. 20. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!