Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig normalis a szules...

Meddig normalis a szules utani verzes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

7 hete szuletett a kislanyom, es meg mindig verzek, sot, egyre jobban.

A 6.hetre szinte teljesen elmult, 2 napig majdnem hogy semmi. Es egyszer csak erzem hogy megint elkezdtem verezni, meghozza eleg durvan, kb a sarki boltba felve indulok el, nehogy esetleg atazzak. A dokimmal meg nem tudtam errol beszelni, mert tovabbkepzesre ment, es csak jovo hetre tudott idopontot adni. Kezdjek aggodni, hogy esetleg valami bajom van??

Vagy ne feljek, mert lehet hogy most menstrualok eloszor szules utan, es azert verzek ennyire?

Volt valaki mar hasonlo helyzetben?

Ilyenkor mit csinaljak?

2018. szept. 18. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Soron kívül menj vissza az orvosodhoz, még ma.
2018. szept. 18. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet mensi is, de a túl sokáig tartó, túl erős vérzés nem túl jó dolog, tényleg menj dokihoz! Én is sokáig, 7 hétig véreztem, de a vége már gyenge volt.
2018. szept. 18. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy menstruáció. Nekem az első nagyon durva volt...Bár nekem 8 hónapra jött meg,mert szoptattam. De inkàbb menj vissza!
2018. szept. 18. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, sajnos a dokim tovabbkepzesen van, de felhivtam az aszisztenset, hogy ilyenkor megis mi a franc van. Azt mondta mensi, ne aggodjak.
2018. szept. 19. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!