Gyógyszertárba lehet kapni menstruációs bugyit?
Figyelt kérdés
Hallottam róla, hogy lehet kapni ilyet és érdekelne. Kicsit elegem van hogy folyton átázok plusz gyakorlati helyen fehér nadrágot fogok kapni.
21 L
2018. szept. 16. 09:34
1/12 anonim válasza:
Kérdezd meg. De egyébként nem lenne egyszerűbb tampont használni?
2/12 A kérdező kommentje:
Egyszer próbáltam ki és nem volt jo :/ össze szedtem egy fertőzést
2018. szept. 16. 10:08
3/12 anonim válasza:
Tampontól fertőzést? Koszos kéztől inkább
4/12 anonim válasza:
Hát azt biztos nem a tampontól szedted össze...
5/12 anonim válasza:
A volt barátnőm egészségügyi betétet szokott használni. Ezt onnan tudom hogy én szoktam neki venni. Az szerintem elég jó megoldás.
6/12 anonim válasza:
Szerintem lehet. De ha mást nem, pelenkabugyit biztos. Bár nem hiszem, hogy kényelmes lesz.
7/12 anonim válasza:
tamponnal simán lehet hüvelygombád :) aki érzékeny (pl én) az orvos rendesen letolt amikor megtudta hogy tampont használok. tökéletes táptalaj a gombának.
8/12 anonim válasza:
Vigyél majd magaddal valami hosszú pólót, ami rálóg a fenekedre mindenesetre.
9/12 anonim válasza:
a 98% nem a feltett kerdesre valaszol!!a hulyebbnel hulyebb tanacsaikon kivul semmire sem ad valaszt!!
jomagam szinten egeszsegugyi bugyit hordok a "nehez napokon"!!en erre eskuszom!!
10/12 A kérdező kommentje:
És hol lehet ikyet kapni?
2018. okt. 27. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!