Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűzként, hogy dugjam fel a...

Szűzként, hogy dugjam fel a hüvelykúpot?

Figyelt kérdés
Illetve meddig kell?
2018. szept. 15. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy sikerülni fog. Próbálkozz a legkisebb mérettel! Annyira kell feldugni, amennyire csak felér az ujjad.
2018. szept. 15. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:

#1, hüvelykúpról van szó, nem tamponról, abból szerintem nincs többféle méret, viszont eleve nem szoktak nagyok lenni.

Kérdező, biztosan le van írva a betegtájékoztatóban: kezet mosol, aztán betolod a megfelelő nyíláson. Nyugodtan toldd be olyan mélyre, ahogy csak tudod. Ha kicsit vizes ujjal csinálod, úgy lehet, hogy könnyebben fog menni.

2018. szept. 15. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, és az nem számít, hogy szűz vagy. A szűzhártyán eleve van nyílás, azon jön ki a hüvelyfolyás és a menstruációs vér is.
2018. szept. 15. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Bocsánat, tényleg elnéztem, azt hittem, tamponról van szó. A kúpból nyilván csak egy méret van, s azt könnyebb feljuttatni, mint a tampont. Természetesen tiszta kézzel, amennyire csak tudod told fel! Utána rögtön feküdj le, hogy ne csússzon vissza, ne folyjon ki, ha megolvad. Célszerű utána nadrágban, tisztasági betéttel lefeküdni.
2018. szept. 15. 16:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2018. szept. 15. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy dugd fel, hogy egy nem szűz. Teljesen nyomd fel utána az ujjadat, amíg csak tudod.
2018. szept. 16. 09:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült :)
2018. szept. 16. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy! :)
2018. szept. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!