Szűzként, hogy dugjam fel a hüvelykúpot?
Figyelt kérdés
Illetve meddig kell?2018. szept. 15. 16:18
1/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy sikerülni fog. Próbálkozz a legkisebb mérettel! Annyira kell feldugni, amennyire csak felér az ujjad.
2/8 anonim válasza:
#1, hüvelykúpról van szó, nem tamponról, abból szerintem nincs többféle méret, viszont eleve nem szoktak nagyok lenni.
Kérdező, biztosan le van írva a betegtájékoztatóban: kezet mosol, aztán betolod a megfelelő nyíláson. Nyugodtan toldd be olyan mélyre, ahogy csak tudod. Ha kicsit vizes ujjal csinálod, úgy lehet, hogy könnyebben fog menni.
3/8 anonim válasza:
Ja, és az nem számít, hogy szűz vagy. A szűzhártyán eleve van nyílás, azon jön ki a hüvelyfolyás és a menstruációs vér is.
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Bocsánat, tényleg elnéztem, azt hittem, tamponról van szó. A kúpból nyilván csak egy méret van, s azt könnyebb feljuttatni, mint a tampont. Természetesen tiszta kézzel, amennyire csak tudod told fel! Utána rögtön feküdj le, hogy ne csússzon vissza, ne folyjon ki, ha megolvad. Célszerű utána nadrágban, tisztasági betéttel lefeküdni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2018. szept. 15. 17:11
6/8 anonim válasza:
Úgy dugd fel, hogy egy nem szűz. Teljesen nyomd fel utána az ujjadat, amíg csak tudod.
7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült :)
2018. szept. 16. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!